Uhhuuu

Nu är jag lämnad, ensam och övergiven. Båda mina systrar har dragit hem till Sverige men själv fick jag stanna här. Ville bara tala om att jag har haft en superhelg. Man kan kort och gott jämföra den med den här underbara chokladbakelsen: Helt underbart god, riktigt krämig och helt perfekt.
Så min helg har alltså varit toppenbra!

Efter det roliga så kommer självklart något tråkigt och så känner jag just nu, för nu blir det p p p pluuuuuugg.



21 år!

Hipp hipp hurra för Linnéa idag! Nu är vi taggade till tusen och det är dags att dra! Älskar att jag får fira denna dag med mina kära systrar och min bästa vän!

Stor i käften

Nu har äntligen min stora syster Caroline kommit hit till Oslo! Och vi skrattar som aldrig förr. I morgon ska vi äta tårta på min födelsedag och som ni ser så ryms det en hel del i denna mun.

Vi har haft...

...pumpa-verkstad. Vad tycks!?

Drippppppp

Regn. Regn. Regn. Det verkligen öööser ner här. Trött jag blir då. Har kommit underfund med att jag nog har drabbats av kronisk trötthet, är trött hela tiden och så fort jag ska lägga mig och plugga så somnar jag. Klarar knappt av att sitta och läsa heller så jag måste stå upp och läsa... vilket problem jag har...haha.
Men nu blev jag faktiskt lite pigg för jag blev glad! Har nyss bokat bord på fredag till mig, mina systrar och min vän på The Nighthawk Diner i Grünerløkka. Blir najs med restaurang och förhoppningsvis utgång efter det!
Nanny-Linnéa måste nu ta tag i saker och ting, dags att åka och hämta barnen. Och ja, jag tar bilen tack!

Ruttet

Slutade för 5 minuter sedan.. och har då hållt igång HELA dagen sedan 07.00 imorse. (!) Bebis har varit sjuk idag så hon var hemma. Och hon har varit helt galen hela dagen så nu är jag så jäkla trött. Ska borsta tänderna och sen blir det sängen. Är på ruttet humör nu om man säger så.

3 dagar kvar

Lilla bebis har fått väääärldens ögoninflammation. Hennes ögon är helt igengrodda och hon ser nästan ingenting för hon är så svälld. Stackars liten. Och stackars mig som antagligen kommer bli smittad av henne. Känner inte riktigt för det just nu. Får verkligen inte bli sjuk.. För denna vecka händer det grejer ska ni veta.

På torsdag kommer nämligen min största storasyster Caroline och hälsar på! På fredag kommer min mellan storasyster Christine och hälsar på! Kommer bli så himla kul att få besök utav systrarna över helgen!! LÄNGTAR! Men det roliga slutar inte där om ni trodde det.. På fredag blir jag nämligen ett år äldre. Och har nu insett att det är 21 år jag fyller. Sist jag fyllde så bodde jag i den dumma norska familjen men nu bor jag i den snälla norska familjen så hoppas på att min födelsedag blir roligare i år. Haha.

Så nu har jag alltså 3 dagar kvar utav mitt liv som 20-åring. Så ska njuta lite extra nu med en kopp vanilj-te (love it!) och lite annat smått och gott.

































Caroline, Christine och jätten Linnéa.


Mindreäntvåmånaderkvar!

Igår var det exakt två månader kvar tills julafton. Det betyder att jag hemma i Ockelbo om mindre än två månader. Det är sjukt vad tiden går fort! Har grejer att göra hela tiden känns det som, därav den snåla uppdateringen på denna blogg. Men jag ska försöka att bättra mig lite på den fronten.
Var på snabbvisit i Göteborg i helgen. Mysigt som alltid. Fast det var inte så mysigt på lördagen mellan kl 8.30-16.10 då jag skrev högskoleprovet. Gissa om min hjärna var död efter det... Belönade mig själv med glass och mys resten av helgen.
Klockan är redan över tre nu, och vad har jag gjort idag? Jo, fixat frukost och matpakken till barnen, lämnat en sötnos på dagis, handlat LITE mat (som vanligt drog de norska kronorna iväg...), läst en massa om kroppens funktioner och tvättat ton med kläder. Nu ska jag gå iväg till skolan och dagis för att hämta barn. Sen blir det hemmagjord-McDonalds till middag.

Första snön!

DET SNÖAR!

Gurkan räddade mitt liv

Det har varit en hektisk dag idag.. var uppe vid sjutiden och fixade matpakken och frukost till familjen. (ja, ibland är jag snäll!) Sen så lämnade jag lillan på dagis, var ut och sprang med Märta, dusch och smoothielunch. Sen en massa skrivande på min labbrapport (som nu är klar, jippiiiii). Och sen räddade en gurka mitt liv, lilla S stängde nämligen in mig i kylrummet och drog sedan ut en låda alldeles vid dörren som gjorde att jag blev instängd. Fick lite smått panik där ett tag men sedan så tog jag det första som jag såg i kylrummet som var långt och det var en gurka. Fick ut en liten del av armen genom dörren och kunde då med hjälp av gurkan stänga igen lådan så att jag kunde öppna dörren. Haha. Haha. Ibland så undrar man vad hon får för sig.. gjorde hon det med mening? Man skulle kunna tro det. Men jag ska nog hämnas...

Nå skall jeg gå og pusse tennene. Så vi sier vel natta da. NATTA!

En massa grejer

En massa plugg, en massa barnvakt och världens härligaste springtur bland höstlöven. Det var min söndag det.
I morgon börjar en ny vecka, kommer antagligen ha fullproppat schema hela tiden och det gillar jag så att tiden går fort! Är så sjukt hungrig nu men orkar inte gå upp och äta något så jag ska istället borsta tänderna för att få annat att tänka på. OCH eftersom vissa är så sega och sover nu (?!) så får jag väl gå och lägga mig också.

Säger bara fy fan för mitt rum. Det har verkligen blivit invarderat av spindlar. Nyss kom en neråkandes från taket på sin spindeltråd och den stannade rätt framför mitt ansikte, gissa om jag blev rädd....!



Hej jag heter Askungen

Medans andra är ute och roar sig just nu så sitter jag här själv på mitt rum. Känner mig som Askungen, utnyttjad och sliten. Idag har jag jobbat från 10-19, direkt efter middagen så gick jag ner till mitt rum och råpluggade i någon timme och nyss har jag avklarat ett delprov (pluggar nämligen naturkunskap på distans om ni inte redan visste det).

Hahah vilken rolig lördagskväll!

Det här har varit den tråkigaste lördagen i hela min livstid tror jag. Nästan så att man ska gråta en skvätt.
Morgondagen blir inte så särskilt kul den heller, har klockan på ringning så att jag ska hinna med att göra en 4 timmars lång laboration, sen blir det jobb från 15-19. Oj vad jag längtar. Inte.

16 timmar blev det visst..

Har verkligen haft fuuulllt upp hela dagen idag! Började jobba 6.20 och slutade 21.30 så det blev verkligen en heldag. Men jag är glad ändå. Man kan ju inte bli annat än glad när man har så söta barn omkring sig här i huset.. Nu ligger jag i sängen och vilar för första gången idag, och jag kommer snart somna med ett leende på läpparna.

Måste bara göra ett snabbt inlägg om att jag och Märta är hur bra som helst. För nu har vi kommit igång med träningen igen. Minst 3 ggr per vecka ska vi träna och vi har redan uppfyllt det kravet denna vecka! Så nu ska vi köra stenhårt fram till jul så att vi kan frossa i knäck på julafton.
Slumra!
Lillan kastar löv och ropar sånger.

Vi sprang o vi sprang

Det har varit en riktigt härlig dag idag, jag har haft något att göra i princip hela dagen. Dagen började med att jag fick världens största puss och kram av bebisen, och vid frukosten så fick jag en liten sötnos i knäet. Inget man klagar på direkt!
Var ut på en lång och härlig höstpromenad på förmiddagen med en söt kompis och en söt hund. Sen har dagen rullat på med mathandling, hämtning av barn, middagslagning (gjorde seriöst den godaste thaisoppan jag någonsin har smakat!). Sen skedde ett under. Märta och jag tänkte skita i träningen ikväll men så pallrade vi oss ut på en härlig springtur i Frognerparken. Det var längesen kan jag säga och det var den bästa grejen som har hänt på länge! Duktiga oss! Får se om vi kan gå i morgon...

2010-10-10

Tänk att en veckas höstlov kan gå så fort.
Jag har spenderat min på bästa sätt, nämligen i Göteborg där jag har fått träffa många som jag tycker så mycket om. Känns tråkigt att komma tillbaka hit till Oslo. Men jag ska kämpa på nu, det är faktiskt bara ca 50 arbetsdagar kvar för mig nu i Norge. Och de dagarna kommer nog gå fort som tusan. Har en massa planerat och har importerat en massa vaniljte också så det ska nog gå bra. hehe

Eftersom det är kolsvart ute nu så borde man väl få gå och lägga sig? Det tänker jag i alla fall göra. Slumra.

RSS 2.0