Underbart

Underbart underbart. Beskrivningen av min helg so far. På fredagskvällen blev det lite brasiliansk dans med Eveliina, hur kul som helst och instruktören var hur söt och duktig som helst ;) Cocktailbäret på glassen den dagen var middagslagning hos Märta. Världens bästa kockar måste jag säga att vi är. Grymt god scampi blev det tillslut.

Igår så tog jag en sväng på löpbandet på gymmet, rusade i 40 minuter och det var det bästa jag gjort på länge. Lite styrka på det och så var dagens träning gjord. Mötte Emelie vid bussen som kom till Oslo den här helgen med! Hon har nämligen ett litet uppdrag hon ska på idag.. heheh

Det blev dusch och myskläder på och sen fixade vi lite middag. Det blev ädelostfyllda kycklingfileér, baconinlindade sparrisar och smörstekta champinjoner. Lite lyx eller vad?!

Mangosmoothie, popcorn, Sommaren med Göran och Along came Polly och kvällen vad fulländad.

Havregrynsgröt till frukost idag.
(Vilket jag för övrigt har ätit till frukost varje dag i säkert 4 månader nu.) Alltid lika gott! Sen slapp i soffan i några timmar för att ladda upp till spinningen som börjar om 1,5 timme.

Ikväll så blir det mys- och spakväll med Märta och vi ska se den bästaste filmen i världen. Braveheart!





Lyxmiddag


Stolthet

Jag har precis gjort något som jag är så himla stolt över. Jag skjutsade mamman och barnen till Oslo S. På ditvägen fick jag lite hjälp vart jag skulle köra men jag körde helt ensam hela vägen hem! Körde lite fel men det rättade till sig tillslut och jag är hemma nu och välbehålld. Jag har världens sämsta lokalsinne så jag är förvånad över att jag kom hem så fort som jag gjorde!

Eftersom allt folk här i huset har gett sig av nu så börjar min helg precis NU.
Men jag tänkte vara lite snäll och städa på barnens rum så att det är fint när de kommer hem. Sen så ska jag storstäda mitt rum för det ligger seriöst dammtussar som är stora som berg här. Så det blir till att ta fram dammsugaren och moppen snart.

Lite senare idag ska jag till gymmet för dubbel-pass. Först spinning och sen blir det pumpning av musklerna på ett skivstångspass. Efter det blir det matlagning och mys med världens bästa Märta!








Kanske dax att städa lite?

En rolig sak

Det har varit en riktigt lugn dag idag.. Vi har lekt lite, varit till posten och skickat hem grattiskort till farfar, gått på promenad, hämtat E och K på skolan och lagat mat. Köttpudding. Det konstigaste jag någonsin har smakat. Det såg ut som en raggsocka och smakade typ likadant. Men det var faktiskt ganska gott, haha ;)

Det här var kommentaren jag fick av min syster när jag berättade en rolig sak för henne:
Wiihooo, olabandola, ticklickabickasicka tjoblam.

Den roliga saken var att jag ska åka till Frankrike i maj med familjen här i Norge!! Det kommer verkligen bli superkul! Bo i deras lägenhet som ligger alldeles vid havet i närheten av Nice. Nu har jag verkligen något att se fram emot :)

Ska samla mina krafter nu så att jag och Eveliina kan gå och ragga. Jaa, faktiskt så heter det så. Själva passet alltså. Det är afrodance med insperation från hip-hop. Kommer nog bli grymt kul, hoppas på en massa flås och skratt :D





September -09. Jag vill kunna gå i mina blommiga skor nu!


Youth of the nation

Vissa saker följer en livet ut. Den här låten är inte riktigt min stil men den har ändå följt mig så länge jag kan minnas. Hur bra som helst ju.



Spruta

Det blev en svinis-spruta för mig med idag! Lika bra att passa på liksom när de ändå skulle iväg och ta den... Så nu slipper jag oroa mig för det mer.

Stackars lilla bebis skrek som en gris när hon fick sin spruta, men själv tyckte jag inte att det gjorde speciellt ont..
Läkaren sa att man kunde få lite ont i armen på kvällen men jag känner ingenting. Kanske för att min arm redan är helt öm av träningsverk..

Betalade nyss räkningen för mitt gymkort. S V I N D Y R T.
Så här ska det tametusan tränas stenhårt månaderna jag är kvar i Norge, ska utnyttja det till fullo!
Så det är väl lika bra att köra hårt om en timme då?!

Som det ska vara

Jag är så seg i benen idag. Plus att jag tror att jag har sträckt min ena ljumske. Men det är sånt man får ta efter ett box-pass. Träningen igår var i alla fall grymt kul med en massa mjölksyra på slutet!

Just nu sover bebis.. Efter lunch ska hon och hennes mamma iväg och ta svinis-sprutan. (Jag kom på att jag inte har tagit den.. Borde kanske ta den så fort som möjligt innan det kommer en ny epidemi?)

När hon kommit hem ska vi ut på promenad och gå och handla lite till middagen, sen hämtar vi E på skolan.
Ikväll blir det Total Step och sen blir det slumber party hos Märta med CSI!

Jaa. Helt enkelt en vanlig dag för mig som au pair i Norge.

5 om dagen

Måndag igen och en ny arbetsvecka. Vissa kanske inte ser det som jag gör som ett arbete. Men det gör då i alla fall jag och det här är det bästa jobbet jag någonsin haft! Gruvar mig verkligen till sommaren när det här jobbet ska ta slut. Vad ska man göra då? Jobba måste man ju nog i alla fall göra. Men frågan är vart. Ska man söka sommarjobb så måste man snart ta sig i kragen eftersom de flesta ansökningarna ska in redan i februari.

Men det är ett senare bekymmer.


Förr så var jag duktig på att äta mycket frukt och grönsaker. Men sen jag kom hit till Norge har det blivit mindre.
Men ändring på det nu. Minst 5 om dagen!




Take it easy

Det blev verkligen en lugn dag idag. Lämnade av Emelie vid bussen vid klockan sex och efter det gick jag hem och bara gjorde ingenting. Ska försöka sätta på mig pyjamasen nu och lägga mig och läsa en stund. Brukar ju vara så att jag inte hinner läsa så mycket för att jag blir så himla trött. Men jag sov ju till tolv idag så hoppas på att jag ska kunna hålla mig vaken lite till i alla fall...

Ska fixa i ordning mitt träningschema för veckan också. Den här veckan kommer bli grymt full av rolig träning!


Sov gott!





Köpte dessa skor igår. Vi två kommer bli grymma tillsammans när våren kommer!


Filmtajm

Vi bestämde oss för att inte göra ett skit idag. Dvs. kolla på film!



11:43...

... stod klockan på när vi vaknade idag. Inte riktigt planerat men antagligen välbehövligt.
Nu så börjar vi komma igång lite smått. Nyfärgade ögonbryn och duschning, sen är vi på topp igen!

Vi hade det himla mys igår kväll hos Märta. Lagade god mat och hjälpte Märta flytta i ordning lite ute i sitt krypin.

Får se vad resten av dagen har att erbjuda.. En prommenad kanske? Eller så blir det bara en helt vanlig söndag. Alltså att inte göra ett skit.

Tryck och njut


Uppe med tuppen

Jag älskar verkligen min nya design! Så himla nöjd blev jag.

Godmorgon förresten. Eller typ godförmiddag för mig. Har nämligen varit uppe sen klockan 6 och vaktat bebis. Emelie och jag låg och tjattra igår natt så hon blev nog halv 2 innan vi somnade. Men jag känner mig faktiskt ganska pigg ändå. Men jag antar att jag kommer däcka tidigt i kväll..

Planerna för idag ser nog ut som så: När Emelie vaknat så äter vi frukost. (Min andra frukost) Sen fixar vi i ordning oss och så traskar vi in till Oslo! (och stannar på en massa affärer på vägen dit :P) Vi kollar runt i Oslo i några timmar, fikar på nått mysigt café (bestämde jag just nu, hehe) och sen så blir det nog bara en lugn kväll ikväll, kanske hos Märta :)


hösten -09


Tack

Ser ni hur fint jag har fått det här på bloggen?! Det har jag Emelie att tacka för! Supersnällt gumman :)

Nu ska vi snart krypa till kojs. Jag ska ju upp och vakta bebis om några timmar. Vet inte riktigt när jag ska börja, men det blir när hon vaknar. Alltså allt från 05.30 till 7.30.

God natt!

Första steget

Hur glad kan man bli!? Fastän det inte ens är min bebis så blev jag överlycklig igår när hon tog sitt första steg i hela sitt liv. Tänk. Första i hela sitt liv. Så duktig den lilla sötfisen. Måste säga att jag verkligen efter de här veckorna som jag har jobbat i denna familj, insett hur det är att ta hand om ett litet barn. Ibland kan det vara skitjobbigt men oftast är det helt underbart. Och inget går upp emot ett glatt bebisjoller.

Gårdagen gick bra.
Bara det att E blev lite magsjuk och S var lite gnällig. Men annars gick den super. Efter att både E och S somnat så gjorde jag och K smoothisar. De blev sååå goda. Så goda att vi blev tvugna att göra oss ett glas till med smoothie efter att vi slurpat upp det första. 


Idag på eftermiddagen kommer Emelie! Blir bara mys ikväll och ganska tidig kväller (?). Pappan här hemma ska ha fest ikväll och jag ska nämligen jobba som upptagare av bebis i morgon när hon vaknar.
(Typ runt 6-tiden? :P). Lite jobbigt men extra cash ;)


Update

Igår: Jobbade och stod i fram till kl halv tre. Då fick jag sluta! Var en snabb sväng till några affärer vid Majorstuen och kikade med Märta innan jag mötte upp Eveliina. Vi två traskade hem till mig och jag visade henne mitt hus. Vid sextiden gick vi till Ica en sväng och sen till gymmet för att först sola och sen träna. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på ett pass förrut! Vi var på Zumba och skakade rumpa och det var hur kul som helst!
Ska verkligen gå på det igen! Mys att träffa Eveliina igen. Var längesen sist! Men nu ska det bli ändring på det ;)


Idag: Det är redan torsdag! Och jag ska vara barnvakt hela kvällen idag så det blir verkligen en heldag. Har jag tur så kommer Märta och hjälper mig lite med barnen. Blir en prommis på eftermiddagen, en sväng till Ica och handla lite till middagen och sen till skolan för att hämta K och E vid fyra.

Nu: Ska förflytta mig till köket och börja göra lite lins- och spenatsoppa till mig och bebis.

I morgon: Kommer den här söta tösen och hälsar på mig och hon stannar hela helgen! (Emelie jobbar som barnflicka i Tønsberg)







Emelie och jag i Tønsberg.

Godmorgon


Nu sitter vi här och väntar in dagens äventyr. Jag och S.



Snart träning!

Idag har det inte hänt så mycket. Strosade mest runt här på förmiddagen för bebis sov i hela tre timmar.. Blev lite mat och lek sen mitt på dagen. Sen så gav vi oss ut på en två timmar lång prommenad, lagom mör var man i bena när jag kom hem..

Sitter nu bara och nördar framför datorn och väntar på att klockan ska bli sju så att jag få gå och träna! Blir boxning ikväll!


Rent och fint

Det finns då inget bättre än en renbäddad säng. Att själv vara helt ren och bara krypa ner och ligga och läsa tills tidningen åker ner i ansiktet och man inser att det nog är dax att sova.




Avskedsmiddag

Har ätit en avskedsmiddag bestående av pås-soppa och äggmacka. Mycket gott! Och nyss var jag och lämnade av Christine vid tågstationen så att hon kunde åka till Oslo S och sen ta bussen därifrån hem till Göteborg. Men vi fick lite panik där ett tag för biljettautomaten funkade inte som den skulle.. men vi hittade på en annan så tillslut fick vi biljetten till tåget :P

Kommer sakna dig syster men snart kommer jag och Märta och hälsar på! :D






 

Fun for two

En heldag i Oslo resulterade bl.a. i det här:







haha...

yum yum give me some

En massa mango och physalis. En storasyster. En lillasyster. Nu blir det myyyys!





Thank god it's friday!

Äntligen fredag! Fast det känns som om det nyss var helg :P Men självklart är det alltid trevligt med helg ;)
Och den här helgen kommer bli extra trevlig för Christine kommer ju! Hon kommer idag på eftermiddagen och jag och bebis ska möta henne.. Blev faktiskt lite nervös nu för jag vet inte om jag hittar vägen dig :P Men det ordnar sig nog. Det blir i alla fall tunnelbana tillbaka och så svänger vi förbi skolan på hemvägen och hämtar E med kompis.


Blir nog bara en massa mys ikväll. I morgon är det planerat att vi ska göra stan och sen bio på kvällen. Sen mys på söndag. En helt perfekt helg så att säga.

Syster lycklig


Ett långt samtal med min syster resulterade i att hon kommer hit i morgon och hälsar på mig i Oslo i helgen!


Vi kommer ha galet kul, längtar såååå mycket!




Sötaste Christine




Crazy day

Det beskriver verkligen min dag idag. Det har varit någonting verkligen heeeela tiden. Det började redan i morse: Mitt vänstra öga blev helmysko och jag trodde jag skulle dö. Det skavde skitmycket och jag kunde inte öppna ögat, kunde inte öppna det högra heller för att det gjorde då ont. Sov hos Märta så var tvungen att gå hem halvblind.. och då hände den andra grejen.. Råkade slita ur mitt örhänge för jag blev så sur på mitt öga! Jag som bara har haft dem i tre veckor trodde det var slutet. Men räddare-i-nöden Märta hjälpte mig att stoppa i det igen :)


När jag kom hem så sa jag till mamman i familjen att jag hade så ont i ögat, och hon blev helt till sig och sprang upp och hämtade saltvattenlösning och tryckte i det i ögat.. skulle tydlingen rensa ut det..

Hade bebis från åtta som vanligt och såg ingenting.. Medans hon sov låg jag i soffan och försökte kolla på tv, och då helt plötsigt blir mitt öga bra! Jag fattar verkligen ingenting.. men bra blev det i alla fall ;)

På eftermiddagen gick vi på prommis med Märta och hunden.. och då hände en liten rolig grej.. Igår när vi var ut och gick så tappade bebis sin napp och idag så hittade vi på den! Den låg där så fint i snön. Och där fick den också ligga kvar ;)






Hälsade på en sväng hos Märta och käkade en banan innan jag och bebis hämtade K och E på skolan. I början gick det hur bra som helst men när K sa att hon skulle få en Build a Bear på lördag på ett kalas blev E rasande. Hur orättvist som helst ju! Så en trött och grinig bebis, en ledsen E och en babbelmaja fick jag ta hand om på hemvägen. När vi kom innanför dörren var det middagslagning som gällde.. Inte det lättaste kan jag säga med en bebis och två galna barn som vill hjälpa till. Men efter att bebis klämmt fingrarna och slagit huvudet i en lykta stod maten på bordet. Sen var det ju ett helt projekt att plocka undan all disk med en skrik-bebis på armen. Men tillslut så fick jag undan allt och stoppade ner bebis i badkaret eftersom hon hade mat verkligen överallt!

Tillslut kom pappan hem och tog över galenskapet och jag släpade mig ner i mitt rum och la mig på min matta. Här ligger jag fortfarande och tänker göra det i någon timme till :)


Jaa, det var ju min dag lite kort då ;)

Pusshej!

Fin-fina grejer

Den två timmar långa promenaden resulterade i två fin-fina grejer. Som faktiskt var väldigt behövliga! ;)
Vantarna ska jag ha när jag och familjen ska åka upp till deras hytta på sportlovet. Och igår så glömde jag min vattenflaska på gymmet, och det var tur det för den var så snuskig. Så nu har jag köpt en ny fin flaska som jag ska ha när jag pumpar på gymmet ;)




 

Fina vantar och pump-vattenflaskan, (världens sämsta bidler)

My room

Fastän mitt rum inte är 100 % färdigt än så får ni se lite bilder ändå :)












Det ska komma lite gardiner och ett soffbord, sen är rummet så gott som klart!

Man blir ju helt snurrig

Halleluja det är onsdag! Eller är det? Dagarna går ju så fort så jag vet knappt vilken dag det är :P
På em blir det en trip in till stan med Märta och bebbe. Lite ärenden som ska fixas.

Natten hos Märta var mys. Fast det är tredje natten nu som jag vaknar mitt i natten av att jag drömmer mysko mardrömmar. Kanske det betyder något? Måste tametusan kolla upp det där...


Lite ovisst om hur det blir ikväll, antingen träning eller hjälpa Märta att vara barnvakt. Får se lite under dagen vad jag känner för :)







Det är livet

Att vara hos sin bästa kompis. Att vara ren. Att äta en färsk mango. Att veta att det är CSI om 41 minuter.

Det är livet det just nu!







Diggare

Tjohooo.

En helt vanlig dag här i Olso idag. Mys med bebis, fixa och pyssla runt lite i huset. Efter lunch ska vi ut på prommis och svänga förbi skolan och hämta E. sen antagligen hem och leka lite innan lasange-middag.
Ikväll efter träningen blir det mys hos Märta :)

Just nu diggar jag mitt liv starkt.







jag idag


Repeat

Pilates är inte riktigt min grej. I need some more action så att säga.

Jag har kommit på att jag är en person som verkligen kan tjata ut låtar. Hittar jag på en låt som jag tycker är bra så lyssnar jag verkligen sönder den. Den här går på repeat just nu:




Jag vill.

Jag vill åka utomlands, till Thailand! Tänk att få ligga på en strand hela dagarna och svalka sig i havet ibland, dricka hur många watermelon shakar som helst och bara leva livet. Jag vill dit NU!









Thailand, Koh Chang, våren 2009.


måndag igen

Godmorgon! Eller det måste vara mer förmiddag nu tror jag, har ju varit uppe sen klockan sju..
Igår tog jag verkligen tag i mitt liv (för en stund iaf), jag städade mitt rum så det blev skinande rent och sen gjorde jag en riktig kropps-make over. Hårinpackning, ansiktsmask, peeling, fotvård, måla naglarna och allt sånt dära viktigt tjejgöra. Hur härligt som helst.

Gick och la mig i sängen vid kvart över nio för jag tänkte att jag skulle ligga och läsa i någon timme innan jag skulle sova.. men som vanligt så fort jag lägger huvudet på kudden så blev jag så trött.. hann läsa i 20 minuter innan tidningen åkte ner i fejan och det var bara att släcka lampan för mina ögon orkade verkligen inge mer.



Planerna för ikväll var att jag skulle gå på Zumba. Men självklart så är det passet fullbokat så det får bli Pilates istället. Längtar.

Bebis sover nu och jag sitter i soffan och slöar. Efter lunch ska jag, S, Märta och doggen gå på en promenix i solen.

vad det är härligt att gå i solen

Det var verkligen en härlig promenad vi var ut på, men kallt var det. Mina kinder höll på att frysa av.
Men det är så härligt med soligt vinterväder!
Mina fingrar var stela som pinnar och mina kinder verkligen knallröda när jag kom hem, men efter lite spaghetti och köttfärssås så blev allt bra igen.

Sitter nu uppkrypen i soffan och myser lite, har nyss pratat med storasyster på skype. Ska ta tag i mitt liv nu och dammsuga här, sen förtjänar jag faktiskt en film tycker jag :)





Bild från idag



På g

Efter en skönhetssömn i en superstor säng och grötfrukost var man laddad inför ett härligt power-pass på gymmet. Nu känner jag att jag är på gång ;)

Kom precis ut ur duschen och snart ska jag och Märta ta oss en rejäl tur ut i solen. Sen efter det måste jag verkligen städa mitt rum. Det ligger dammråttor lite här och var nu :P


Godmorgon

Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Och Märta ligger på golvet och gör sin tvåhundradesitup för idag. Hon är duktig hon! Vi har nyss kollat på världens roligaste film - The Hangover

Igår var mys, vi åt kycklingvingar och poppade popcorn igår och låg helt utslagna i soffan hela kvällen.

Nu ska vi snart trippa upp för trappen och käka frukost, sen på mitt schema står det spinning och kanske hinner Märta och jag gå en sväng på stan också för att köpa en mössa. Sen ikväll blir det barnpassning hos Märta.






Morsning korsning!

pinnen ur röven

Jag tog pinnen ur röven och gick till gymmet. Och det var det bästa jag gjort på länge! Så himla skoj att köra slut på sig själv och jag blev verkligen helt slut, var på något som liknade aerobic och vi hoppade runt som tokar allihopa, efter passet körde jag lite styrka.. rygg och mage. Heja mig!

Dagen har verkligen gått fort idag.. var på en prommis på em idag och det var faktiskt riktigt härligt ute :) Fick med mig Märta också och vi hämtade mina "barn" på skolan vid två.. Sen hem och mysa (och somna i soffan). En bra torsdag helt enkelt.
Kan ni fatta?! Det är redan fredag i morgon! Det var den veckan det.. I morgon kväll blir det barnvakt här hemma och Märta ska vara min medhjälpare. Sen är det min tur på lördag att vara hennes medhjälpare :)

Nu ska jag plöja igenom en massa Iform-tidningar som jag tog med mig hemifrån som inte har blivit lästa av någon. Helt rykande färska. Olala. Godnatt!





(Måste tillägga att mutantblåbär som man köper på ica är hur äckliga som helst, smakar ju bara tvål.. tacka vare blåbär från Sarvtjärn i stugan, det är grejer det!)

snabbis

ett snabbt inlägg så här på morgonkvisten. har redan varit vaken i 45 min och jag känner mig på topp idag, som om mitt liv skulle kunna få en nystart! kanske för att man startar dagen med att lyssna på den här...
GOGOGO!




lugnt som attan

Har varit en riktigt lugn dag idag. Bebis hade jag hand om lite på fm och sen efter lunch var hon på ettårskontroll med mamman så då låg jag och E (som var hemma och var sjuk) i soffan och sov (i alla fall jag :P) När bebis kom hem vid två somnade hon på en gång och sov i två timmar. märta kom på besök på em och vi hade det mys med äppeljuice och ritning med E, vi gjorde ritningsleken och det blev mycket skratt innan middagen..

mötte upp johanna och märta vid sexsnåret och vi gick till ica maxi och köpte lite grejer (äntligen spenol!) och johanna och märta köpte glass på donken.. galna människor som käkar glass utomhus när det är -20 :P
vi gick hem till märta (och johanna ;P) och där blev vi bjudna på världens godaste glass med varma björnbär. sen gick vi ut i lillhuset och myste lite :)
en sak som är tråkigt är att det var sista dagen med johanna.. hon ska ju fara hem till sverige nu och börja plugga den fisen! kommer sakna dig :) men tur att du bor ganska nära så att vi kan hälsa på varandra :)



på vägen hem från märta höll jag på att frysa ihjäl, hur kallt som helst!! men kom hem i alla fall och gick direkt ner på rummet och tände en massa värmeljus.. sitter nu här i min soffa, helt ren och myser. invigde nyss min dusch och den funkar supert ;)

ska på med pyjamas nu och sen krypa ner i sängen och sussa.. hoppas jag kommer sova lugnt i natt.. hade tydligen härjat runt som attans igår när jag sov hos märta :P

natta natta!


fyyyy

fy fy fy fy på mig. jag skulle ju träna! men istället käkade jag en massa mat till middag så det känns som om jag ska sospopy. så nu orkar jag inte träna på gymmet.. men i allt elände kommer en ljusstråle och giver hopp. det blir pulkaåkning med johanna och märta i frognerparken och sen övernattning hos min bästaste :) och faktiskt, jag får ju träning av att springa upp i backen så jag är glad ändå ;)

trööött

Är tröttare än tröttast nu.. och det verkar bebis vara med. sov först 2,5 h på fm och nu somnade hon igen..
E och jag sitter i soffan och kollar på handy mandy, mycket intressant.. :P

har varit inne hela dagen så det bara spritter i kroppen fastän jag är trött, ikväll blir det köttning på gymmet. nyårslöftet kan man ju liksom inte bryta redan :P ska också träffa johanna och märta ikväll, det blir koseligt :)




så här trött är man i norge..

tillbaka i olso

Nu är jag i Norge igen och det känns hur bra som helst. Fick ett varmt välkommnande av familjen här och det uppskattas verkligen :) Flytta ner i den nyrenoverade källaren fick jag också göra och det är hur fint som helst där! (Bilder kommer..) Middag och race runt i huset var det vi gjorde igårkväll innan alla blev så trötta så vi gick och la oss..


Bebis (som blivit så stor!) sover nu och jag passar på att glutta igenom allt viktigt på internet ;) När hon vaknar ska jag peta i henne lite mat och sen så går vi till Märta och Johanna och hälsar på i bullbaket.
Ikväll blir det en trip till Ikea med mamman här för att köpa lite prylar till mitt rum, bl.a. soffbord och en säng tror jag ;P

Ha de!

Trötter

Trött som en gnu är vad jag är. Sov inte mycket natten som var och klev upp tidigt som tusan för att hinna packa allt som sagt.. Trippen till Gävle gick bra. Var på makeup-kurs och shoppade lite. Sen bowling och restaurangbesök med familjen :) Verkligen en bra sista dag i Sverige! :)


 


Tänk, i morgon vid den här tiden är jag i Norge, i Olso, i mitt nyrenoverade rum.
Måste faktiskt säga att jag längtar lite ;)

Sista dagen

Sista hela dagen i Sverige på ett tag nu. Och jag har en massa som ska göras idag. Nu på förmiddagen ska jag hinna med att packa ner alla prylar i väskorna, sen vid lunch åker jag in till Gävle för en massa ärenden. Men jag känner inte för att racea omkring här hemma just nu. Var ju så himla skönt i min varma säng... Men jag måste röra på mitt fläsk nu.

Men jag ser verkligen fram emot ikväll: Bowling och middag med familjen!


snösnösnö

Hur mycket kan det snöa egentligen? Nu har det snöat hela dagen. Precis hela dagen. Var ut och gick med mamma på en lång promenad vid kvällsningen och vi såg nästan ingenting på slutet, det var snö överallt! Men lite mysigt är det också. Snön hör ju liksom till vintern och jag vill inget hellre än att bo på ett ställe där det finns en massa snö på vintern.



förstadagenpååret

2010.




Nu är det äntligen här. Året vi alla har väntat på. Eller?
Jag har i alla fall väntat på det. På något sätt känns det som om det här året kommer bli hur bra som helst. Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att det ska bli ett grymt bra år :)


Har varit och hälsat på hos min söta mormor på förmiddagen, kollade på massa gamla bilder och myste med katten. Pulsade sedan hem i snön. Det har snöat hur mycket som helst här hela natten och det vräker ner just nu!

Snart ska the family traska till 25:an och fira den här söta tösen som fyller 20 år idag!! GRATTIS GUMMAN!



RSS 2.0