Helgen

Det har varit full rulle hela helgen! Jag sov hos Johanna i fredags och vi hade filmmys :) Upp kl nio på lördag och iväg till gymmet för först spinning och sen total core. Var helt vimmelkantig efter spinningen men tog mig igenom det andra passet ändå :P

Efter träningen gick jag hem och käkade lite och sen tog jag lillfisen på en promenad i Frogneparken och då insåg jag hur stooor den är :D
När vi kom tillbaka var det på med finkläder som gällde, det var ju dax för ettårsfest för S!
Vid kl tre droppade det in en massa folk, hela tjocka släkten! Så nu har jag träffat allihopa :) Tror det var ca 50 personer som kom för att fira lillan :) Vi åt en massa god mat och jag och två till andra tjejer hade ansvaret för köket, mat och dricka. Det blev en riktigt lyckad kväll och jag var helt slut vid kl nio, mina fötter var helt döda efter att jag stått upp från kl tre till nio :P Men det var det värt ;)
Efter att sagt Ha de till alla gick jag hem till Johanna och vi kollade på film och planerade att vi skulle träna på söndagen.. haha men så blev det visst inte.. Vi vaknade kvart över elva och passet började vid tolv så då orkade vi inte :P Istället kollade vi på film och segade hela tiden fram tills kl fyra, då gick vi hem till mig och sen iväg med min familj för att lyssna på när barnen sjöng julsånger :) Riktigt mysigt var det, det blev julgranständning, pepparkakor och glögg :D

På vägen till stället där de sjöng gick vi förbi ett skitstort, och då menar jag SKITSTORT hus. Det måste ju vara typ ett rådhus eller något tänkte jag. Jag frågade P vad det var för något och det var tydligen en privat bostad! Hur sjukt som helst att bo i ett sånt stort hus, för det var verkligen gigantiskt!!
Vi gick även förbi det hus där det bor en gubbe som har blivit utsett till Norges rikaste man år 2003 tror jag det var ;)

Väl hemma käkade vi allihopa rester sen lördagen, supergott även idag! Gudomligt god morotskaka till efterrätt ;)

Näst på schemat stod det julpyssel! Johanna och jag gick hem till henne och knåpade ihop en massa julkort och så kollade vi på en mysko film, The diary of the dead. Sen blev det lite Stepbrothers, haha älskar den filmen!

När klockan var tio gick jag hem och hoppade direkt ner i sängen och skrev en inköpslista ;) På lördag åker vi till Nordby i Sverige och shoppar loss!! ;D


Kos!

Idag har det varit en supermysig dag! Har gått på långprommis i Frognerparken och ätit världens godaste svampsoppa till middag :) Nu är jag hos Johanna och vi ska mysa i soffan och se på världens bästa film - The Notebook :)

Ha en koselig fredag :)


Sov gott

Att vara barnvakt i denna familj kan inte bli mer än toppen. Supersnälla barn verkligen. :D
Och jag måste vara proffs på att läsa Askepott på norska ;)

Barnen somnade fort och jag börjar bli trött jag med. Ska kanske ta och trippa upp för trappan snart och sussa lite :)

Sov gott!


Lillfis

Sitter nu i mitt rum och väntar på att lillfisen ska vakna. Hon ville absolut inte somna på fm, det var ju mycket roligare att skratta och busa ;) Åå att bebisskratt och joller kan vara så vackert! :)
Men tillslut efter många försök så somnade hon :)

Har försökt fått ordning lite på mitt rum nu, har plockat upp kläder och lagt in det i garderoben. Men eftersom jag bara ska bo i detta rum fram tills jul så orkar jag inte packa upp alla saker. Rummet där jag ska bo efter jul innehåller just nu bara en massa brädor och sågar. Det är en massa hantverkare här och jobbar överallt varje dag och de ska få klart mitt rum till efter julen, så när jag kommer tillbaka efter jul så ska jag flytta ner :)

När S har vaknat ska vi käka lite lunch, sen så ska vi nog ut och gå på upptäcksfärd! Måste hitta vägen till skolan för ska hämta de två största busfröna efter skolan :)




Stjärnfall

Jag måste bara tala om vad jag såg när jag stod och väntade på tåget förr i 45 minuter.. Ett STJÄRNFALL!! Ett riktigt stjärnfall som for skitfort genom himlen!
Blev skiträdd när jag såg det för jag trodde det var typ en bomb eller nått, men som tur var så var det inte det ;)


När man ser ett stjärnfall så får man ju önska sig något men jag glömde bort det just när stjärnan föll, haha men jag önskade nu istället för jag tror att stjärnans kraft finns kvar ändå ;) Haha, och om ni nu tror att jag ska tala om vad jag önskade så tror ni fel!! Säger jag det så kommer den ju aldrig slå in!


Hoppas hoppas hoppas verkligen att den slår in någon gång i framtiden :)


I'm here!

Efter köttbulls-middagen begav jag mig till mitt nya hem! Och det började ju bra.. haha. Det var fel på någon tågsignal så jag fick vänta på tåget i 45 min innan jag kom iväg, sen insåg jag att jag hade lite mycket grejer att bära så mina fingrar höll på att gå sönder på slutet.. Men jag kom fram i alla fall och jag trivs redan som fisken i vattnet! Supersnälla familjen och superfina huset :D Så himla söta barn så att jag dör!!

Race genom huset blev det när jag kom, barnen skulle visa mig precis allt ;) Sen blev det smörrebröd och lite snack om vad jag ska göra i morgon :) En sak som är planerad är en lååång tur med bebis S. :D

Ååå vad jag är lycklig!


Flyttdag

Gud pissar verkligen grymt mycket idag. Det bara öser ner!
Men jag är glad ändå! ;)

Nu är det inte långt kvar tills jag är fri från det här stället. Emma och Cissi hjälpte mig att få packningen till nya huset, det var en massa hantverkare där och de måste ha trott att vi var knäppa som kom med typ hundra väskor ;)


Har städat hälften här nu, ska sätta igång med nedervåningen nu och sen mitt rum på slutet, stryka lite kläder, sen hämta barnet och sen middagslagning. Sen tar jag tåget till my new place och lämnar det gamla bakom mig ;)


See you!



The last night

Min racerpacknings-taktik fungerade ganska bra tycker jag. För nu har jag packat färdigt! Slängde typ ner allt i väskorna så det blir ju roligt att packa upp allt sen i morgon ;)
Men jag förstår inte vad alla grejer kommer ifrån? Är allt verkligen mitt? :P Det är nu jag ångrar alla impulsköp jag gjort :P

Dax för en dusch nu och sen sängen för sista gången!!




Bra bild där :P Haha, men det ska i alla fall föreställa min groteska packning.

Packningsdax

NU har jag nyss blivit av med barnen så nu ska jag sätta igång och packa! Gahhh.. vettetusan hur allt ska få plats i min väska :P





Det som ligger på sängen är typ 1/5 av vad jag ska proppa ner i min väska :P

Maria Mena

För några år sedan hade jag en period när jag jämt lyssnade på Maria Mena. Har nu insett igen hur bra hon är. Gillar verkligen hennes röst :) Sen så har jag även upptäckt att hon är från Norge ;)



En dag och en månad

Wiii, idag är det sol i Norge! Härliga bullar må jag säga :)

Var på en snabbprommis med Cissi på förmiddagen till något som vi trodde var ett köpcentrum, men ikke, det var ju bara kontor. Vilket lurendrejeri.


Idag är det precis en månad kvar tills julafton! Längtar så himla mycket efter min familj och alla andra där hemma så det gör ont! Vill komma hem nu! Men jag ska hålla ut.. Det kommer nog gå fort! Det händer ju en massa nytt nu fram till jul.
Jaaa, jag flyttar i morgon!! Jag kan inte riktigt förstå det. Jag kommer inte jobba här någe mer. Jag som tyckte tiden gick så himla långsamt precis efter att jag sagt upp mig men nu så är det redan en dag kvar tills jag ska flytta! 

Har haft fullt upp här hemma idag men har nu äntligen lite vila tills jag ska hämta på barnehagen. Sen ikväll ska jag kanske vara barnvakt en stund och sen så gäller det att råpacka! Allt ska vara packat och klart för i morgon typ vid kl 10 kommer flyttbils-Emma och ska hjälpa mig med alla mina saker :) Så snäääll. :)








Snart kommer tomten :)

Näst sista natten

Sista träningen på Elixia i Sandvika. Nu när jag flyttar är det ett annat gym som gäller :)

I alla fall, Catslide var jag på och det var grymt jobbigt. Efter passet tog jag mig några minuter i solariet och drömde mig bort till Söderhavsöarna. Sen så cyklade jag hem och uppför den äckligt jobbiga mördarbacken. Jag tänkte som så att det är ju kanske sista gången jag cyklar här så varför inte köra på till tusen!? Haha, sagt och gjort och andnöd på toppen av uppförsbacken. Men väl där uppe var jag riktigt stolt över mig själv ;)

Blöt som en dränkt katt var jag när jag kom hem. Hatar det här skitvädret, regn, regn och regn :(
Och inte kommer det snö på ett bra tag heller. Yr.no säger att det blir regn och plusgrader i hundra år typ och inte förrns nästa tisdag blir det minusgrader. Då kan man ju hoppas att Gud vill fälla en tår så att vi får lite snö här nere på jorden.

Nu ska en ren Linnéa krypa ner i sängen och sova i den för näst sista gången.

Hej John Blund, god natt alla människor.

Måndag

Måndag. Ny vecka. Nya grejer. Ojojoj. I den här veckan händer det grejer ;) Vill inte tjata men jag flyttar på onsdag, OM 2 DAGAR!! :D

Var ute och traskade med Cissi på förmiddagen och visade henne långrundan och typiskt nog spöregnade det sista biten så vi blev helt dyngsura.. :( Är fortfarande helt slö i benen nu...

C ville bli hämtad på barnehagen tidigare idag så ska hämta henne i skogen om typ en halvtimme..

Sen ikväll blir det Catslide! Om jag nu orkar.. känns bara som om jag vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet just nu.

Pics från helgen

       


1. Twilight!! (Den var hur bra som helst!)
2. Hat-stället nr 1.
3. Jag
4. Mina nya kläder :)

Just hold me


En redig filmnatt/dag

Natten som var, var riktigt scarey :P Vi avverkade 2 hela skräckisar och typ 1/4 av 3 andra ;)
Jag och Cissi skrek och gömde oss bakom kuddar och täcken för vi blev så rädd ibland, mormorn som bor ovanför Cissi måste undrat vad vi höll på med :P hahaaa
Efter att man kollat på skräckfilmer så bara måste man se en romantisk film och det blev premiär för mig att se Notebook och det måste vara världens bästa film! Så hilma fin :)
Cissi blev så trött så hon orkade inte se hela men jag var vaken hela filmen så somnade typ vid 2. Hur underbart som helst att vakna kl 12 och sen ligga i sängen ända fram till kl 17 och se på Sunes jul och sommar ;)

Kom på att jag legat i sängen typ ett dygn nu.. från kl 19 igår till kl 17 idag :P


Nu ska jag snart till Cissi igen och kolla på 16 år och gravid och sen ska vi ut på powerwalk.. om vi orkar :P

Nuuu ni. Det är faktiskt bara 3 jobbdagar kvar i den här familjen. Jag skriker av lycka inombords :)



Pusshej

Lördag 21 nov

Bara 1 månad och 3 dagar kvar till julafton! :D

Idag blev det shopping inne i Olso. Jag och Cissi åkte tåg dit sen så mötte vi upp Emelie och Emilia och strosade runt bland alla folk och affärer.. Hittade på en massa fint, b.la. en tunika som jag har velat haft hur länge som helst och idag var den på rea så då slog jag till! ;)

Fick inte så mycket sömn i natt så är sliten nu.. somnade typ på tåget hem.. Ska vila lite nu innan jag ska gå till Cissi för skräckfilmskväll! Jag kommer skita på mig! Är så feg när det gäller skräckisar, uhh och sen ska jag gå ensam hem och sova ensam i huset...


Nattlivet i Norge

Beräknad tid att vara hemma skulle vara typ 00.00. Kom hem 01.50. HAHAHA. Jag dör av skratt. Cissi och jag har verkligen utforskat nattlivet här i Norge. Och jag kan bara säga att det är rätt så dött ute på gatorna här.

Meningen var att vi skulle åka tåg hem från Sandvika till Billingstad men tydlingen ville inte tåget att vi skulle åka dit. Vi hamnade helt åt skogen typ i Hvalstad eller vad det hette, vi hatar i alla fall det stället!

Först när vi hoppade av så fattade vi ingenting, helt ensama var vi på en perrong vi aldrig hade varit på förr. Vi gick ut från stationhuset och där var det dött som i graven. Skit tänke vi, hur ska vi ta oss till? Nästa tåg gick om en timme fast vi var inte ens säkra på att det gick då.. Nehe, bara att börja gå.. okej åt vilket håll? Det där hållet ser bra ut. Vi gick och gick och gick och tillslut mötte vi en tjej som vi fråga om vägen.. OOOJJJ sa hon, det är långt att gå till Billingstad.. Men hon förklarade i alla fall vägen.. Vi gick och gick och insåg att vi gick fel och ett tag så tänkte vi nästan lägga oss i en busskur och sova men då kom en taxi och vi frågade hur mycket det skulle kosta att åka taxi till Billingstad. 150 kr var alldeles för dyrt för oss så vi frågade om vägen i stället och han sa vart vi skulle gå.. Dock hittade vi inte på den vägen utan gick vääärldens omväg men tillslut kännde jag igen mig så vi hittade hem! EFTER 2 TIMMARS PROMENAD! Mina fötter är helt döda och mina knän värker, hade inte direkt promenadskor på mig :P

Nu är det time for the bed för snart ska jag till Olso och träffa brudar! :D

Fredagsmys

Slut för idag. Tack för idag. Vi ses på måndag. Ha det så bra.

Nu ska jag ladda inför fredagsmys, och ikväll slår vi till på stort! Först en omgång på gymmet sen fredagsmys i biosalongen :D

Ha en mysig fredag! :)




have yourself a merry little christmas

Man är då konstig om man inte får julstämmning av den här låten. Hur fin som helst :)



Vilken gubbe är du?

Vilken smiley-gubbe är du idag?
Den som är längst uppe till höger är jag. Är så himla glad!! Och med humöret på topp denna morgon efter väldigt trevliga samtal så kan den här fredagen inte bli mer än toppen!!

Nu blir det städning för fulla muggar!



Knäckigt värre

Jag bestämde mig för att vara lat ikväll och då passade jag på att leta reda på några smarriga julgodisrecept som jag ska laga när det närmar sig jul :)

Hittade bland annat på det här:


Jul-knäck: 

2 dl vispgrädde
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
2 msk smör
0,75 sötmandel


Tillagning:

1. Häll alla ingredienser utom mandeln i en tjockbottnad gryta. Låt bubbelkoka på ganska hög, jämn värme.

2. Placera under tiden ut knäckformar på en bricka eller plåt.

3. Rör då och då, framför allt på slutet då knäcksmeten börjar bli brun. När bubblorna är små och kokar tätt är knäcken klar.

4. Gör kulprovet för att se om knäcken är färdig. Häll några droppar knäcksmet i ett glas med kallt vatten. Kan knäcken lätt och kladdfritt formas till en kula är knäcken färdig. Är knäcken för lös så kokar du lite längre och gör om kulprovet.

5. Strax innan knäcken är färdig tillsätter du hackad sötmandel. Sänk värmen till låg temperatur.

6. Använd två skedar - en dessertsked som du öser ur grytan med och en kaffesked som du parerar och hjälper till med. Men arbeta så fort som möjligt, eftersom knäcken stelnar snabbt. Knäckformarna välter lätt, det blir stadigare om man använder dubbla formar.

 


Tummen upp

Jag måste ge tummen upp för strumpbyxor. Hur smidigt är det inte att dra på sig ett par strumpbyxor istället för ett par leggings och strumpor? Liksom two in one där ;) Skönt och snyggt och så finns det ju oändligt många olika färger och material. Min favorit är de som är lite tjockare ;)
Jag måste deffinitivt inhandla mer strumpbyxor till min samling :)

Blev tokig förr i tiden på min mormor som jämt hade på sig strumpbyxor och hade minst 1000 st på lager.. Men nu har jag alltså själv insett hur bra de egentligen är ;)



Tuppis

Fick tuppskin över hela kroppen när jag lyssnade första gången på den här tjejen. SÅ BRA!


Sista torsdagen

Känner att det har varit lite torrt på bloggfronten idag men har helt enkelt inte haft något att skriva. Har haft städdag idag :P Och jag kom på att det är sista torsdagen jag jobbar i den här familjen.. Någonsin i hela mitt liv!! Lite mysko när man tänker så faktiskt :P

Skitväder har det varit här idag med... Regn, regn och regn. Orkar inte med regn någe mer, vill ha snö så jag kan få frysa om näsan och gå på knarrande vinterpromenader :)
Jag känner mig otroligt lat nu, orkar inte röra mig ut fläcken fastän jag skulle varit till gymmet och tränat och solat. Men jag har faktiskt lite ont i magen, på riktigt. Men får se om jag får en snilleblixt och ger mig ut i regnet ändå ;)


Det ska bli toppen med helg snart! Fredag i morgon och då blir det Twilight New Moon för hela slanten, sen på lördag blir det shopping med några brudar i Olso. Sen har jag bokat in 2-timmars powerwalk med Cissi på söndag :) Jag gillar helger så att säga. :D


Julmust-premiär

Har haft en trevlig, svettig, pinsam (?) och även en fotdödar-kväll med Cissi. Hihi, men det var kul :D
Det där med fönstershoppning gick ju inte så väldans bra men jag var ganska duktig i alla fall. Köpte bara 3 par trosor :)

Dagens magträning har vi i alla fall avklarat, ett asgarv ger en både magträning och ett gott humör. ;)

Jag provade typ 100 andra klädesplagg som inte passade och det gjorde mig lite galen men jag fick mig själv på andra tankar genom att tänka att då finns det mer pengar kvar till helgshoppningen ;) Och då bara måste jag hitta något fint!


På vägen hem kom jag på en mycket viktig sak. Jag hade glömt köpa ansiktsmask! Tur att vi precis var utanför Kiwi då så vi slank in där så jag fick köpa min ansiktsmask.
Jag har gjort ansiktsmask nu i en månad varje onsdag och det vore ju katastrof om jag skulle bryta den trenden.


Mina fötter har nog aldrig varit så ömma som de är efter den här turen.. Kan knappt stå på dem. Och inte blir det bättre av att min träningsverk har blivit hundra miljoner gånger värre än vad den var i morse!! Nu kan jag verkligen inte böja benet utan att jag typ skriker av smärta. MEN. Jag ska träna i morgon :D

Vi fick verkligen tvinga oss själva den sista biten hem, det var väldigt nära att vi satte oss ner för att vänta på att någon skulle komma hämta oss och skjutsa hem oss. Men med julmusten som fanns i Cissis kylskåp i tankarna klarade vi sista biten. Och oj vad gott julmust kan smaka! Slurp så var två glas julmust nere i magen. Första julmusten för i år och jag kan bara ge den tummen upp!




3 par trosor från Pieces
Ansiktsmask från Kiwi
Foundation från Cissi (TACK!)

Himmel och pannkaka

Det blev en komplett mysutstyrsel som jag fick med mig hem när jag var på promenad, så har glidit runt i den nu hela eftermiddagen :) Myspys.


Spaghetti med köttfärssås till middag. Väldigt delikat.

Tappade nyss en stekpanna på min fotknöl och det gör ONT! Ibland när jag är i närheten får alla saker eget liv och flyger lite var som helst.. och jaa, då kan man ha oturen att få en stekpanna på fotknölen.

Nu ska jag dra mig mot Cissi och sen ska vi powerwalka till Sandvika Storsenter och fönstershoppa, hur nu det ska gå till.


AKKURAT en uke tills jag flyttar till my new home!
Alltså, PRECIS en vecka tills jag flyttar till mitt nya hus!
Himmel och pannkaka vad tiden går fort!

GADSNO

Hoho, kära vänner :) Idag är det onsdag :) i morgon torsdag, hej och hå vad den här veckan ska gå :)

Idag händer det inte så mycket roligt här, har bytt alla sängkläder och ska ta en promenad nu när solen äntligen tittar fram! :) Tar en sväng till Sporthuset och kikar om de har några snygga träningsbyxor, måste verkligen ha ett par nya :) Ikväll blir det bara slapp, funderar på att kanske ta en sväng till Sandvika Storsenter och kolla lite, och kanske tar en sväng på spa-avdelningen på gymmet, måste ju sola också! ;)


Back2Basic

KOM IGEN! LITE TILL! Det är typ de enda orden som jag har hört under den senaste timmen. Var och tränade Back2basic, träning på "The army way" och det var superkul och superjobbigt! Det känns verkligen som om jag har kommit in i ett träningsfloow nu, wihooo :D Men i morgon blir det vilodag, och det betyder yoga + powerwalk :) Plus att jag ska ta en sväng i solariet också ;)

Nu är det snart dax för ett avsnitt med Ullared, haha älskar det programet ;)

Twilight

ÄNTLIGEN! På fredag ska jag och Cissi gå på Twilight New Moon, längtar! Älskar verkligen den första filmen och hoppas på att den här ska vara lika bra :D
Ska ni se Twilight New Moon?




It's raining!

Regn regn och regn! Det berskriver dagen här idag. Det verkligen öste ner när vi skulle till barnehagen och C vägrade cykla och jag vägrade gå så det fick bli en blandning. Hon satt på sadeln och jag ledde cykeln till barnehagen och sen så cyklade jag hem :) Hihi, envisa som åsnor båda två ;)

Idag har jag, hör och häpna, inte så mycket att göra. Ska hänga tvätt och stryka, bädda, plocka ur och i diskmaskinen, småstäda lite, skriva en to-do-lista till nya barnflickan.
Okej, det där såg ju ut att vara ganska mycket ändå.. Men jag brukar ha mer att göra så enligt mig blir det slappisdag idag :)

Nu ska jag sätta igång :)


Grymt sa grisen

Nyss hemkommen från ett GRYMT boxpass på Elixia. Shit vad kul det var och shit vad jobbigt det var!! Svetten lackade hela tiden och höll på att dö där ett antal gånger ;)
Nu är det hopp in i duschen som gäller och sen hopp i sängen. Jag är slut och kommer ha träningsverk i morgon.

Sov så sött :)

Måndag

Hello hello alla :) Första dagen på veckan snart slut, jiipii!
Den här dagen har gått grymt fort måste jag säga. C var så seg i morse så lämnade henne vid halv 10 och så klart glömde vi hennes mössa hemma så jag fick cykla tillbaka och hämta den :P Efter det så traskade jag iväg till Sandvika och var på Skatteverket och Posten och gjorde adressändring. Kan inte fatta.. Nästa vecka flyttar jag! :D Det tog typ 2 timmar och fixa ny adress, hur låååång kö som helst, riktigt segt. Det tog så lång tid att jag till och med var tvungen att ta tåget hem så att jag skulle hinna med dagens sysslor här hemma.

Så när jag kom hem var det bara att börja röja, liknade ett mindre bombnedslag. Sen fixa i ordning världens berg med tvätt och sen var klockan plötsligt halv 4, så jag trampade iväg på cykeln till barnehagen. Middag blev som vanligt, haha. Lax och potatis.

Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle tröttna på den rätten, men äter man den typ 3 gånger varje vecka så börjar smaklökarna sätta stopp. Men Märta, jag saknar ändå söndagsmiddagen hemma hos er. Lax, potatis och romsås! :)

Näst på schemat står det TRÄNING! Ska ta tåget till Skøyen för lite boxning med Johanna, ska bli skitkul!! :D


Hihi

Tänk vad man kan bli på bra humör bara av att höra någon annans röst. Och då menar jag inte rösterna från artisterna som sjunger musiken som jag har dunkat hela dagen utan rösten av fnittriga små tjejer. Så glad att jag träffade er! Norge-kompisar är alltid bra att ha. :D


:)

Pratar just nu med dessa småfisar:


Time

Ibland kan det vara så himla skönt att bara vara och inte göra någonting. Det är typ det min helg har bestått av än så länge. Inte gjort ett skit. Härligt att bara vara för sig själv och göra precis vad man vill och tänka och fundera på en massa saker. Har kommit på att jag saknar en massa saker. Men saker som förhoppningsvis jag inte behöver längta efter så mycket mer. Man borde ha fler sådana tillfällen, då man bara tar vara på sig själv och ger sig lite tid för att tänka.

Jag har tänkt på framtiden men inte kommit fram till så mycket på den punkten, framtiden får helt enkelt utvisa vad som kommer att hända ;)



Nu ska jag pärla lite sen så är det träning som gäller! :D


Scholahopp!

Nytt utseende på bloggen = nystart på livet!? Haha, näe då. Jag fortsätter leva som jag alltid gjort. Men jag blir tokig på en sak, och det är att jag inte fattar hur man byter färg på det där som är lila här på sidan.. Någon som vet??

Jag har ont i min tand och känner mig frusen, har ont i huvudet också.. Hoppas jag bara inte blir sjuk! Veckan som kommer nu (v. 47) börjar de ge ut svinis-sprutan till vanligt folk här i Norge.. Kanske är så i Sverige också?! Jag ska då ta den så fort jag får tillfälle för vill inte bli en gris.




Pling plong

Sååå mysigt att vakna när snön ligger kvar på backen! :) Dock är det ganska varmt idag så den kommer väl hinna smälta bort till kvällen...

Dagen började bra med ett skypesamtal hemifrån, längtar så efter er nu! <3
Sen ett annat samtal som gjorde min dag :) <3 (Hoppas, hoppas, HOPPAS!)


Nu ska jag ta tag i dagen och sätta på mig skor och traska ut i snön! Blir nog en sväng till Smart Club och kolla om de har några träningsbyxor där.

Sen hem igen för kl fyra kommer Helena! Den nya barnflickan :) Fast jag undrar hur barnen kommer reagera, mamman har inte talat om något för dem än så de får väl en chock :P Men men, det visar sig.
Måste städa rummet lite också så att det inte ser ut som ett bombnedslag här :P

Ha en toppen lördag! :)


PT and SNOW

Nyss hemkommen från Sandvika :) Tränade med PT idag och det känndes så himla bra! Fastän jag inte har följt programmet till 100 % så kännde jag mig mycket starkare idag :)

Kollade lite i affärer sen efter att jag tränat innan jag drog mig hemmåt.. Jag tänkte gå hem och började faktiskt gå men sen så var det en massa mysko-människor överallt så jag vände och tog tåget i stället
Fredagen den 13:e ju så det skulle inte ha förvånat mig om jag blivit rånad om jag skulle ha gått hem.

Nu ska jag ta en dusch och sen slänga mig i sängen och kolla på film :)
Har mycket att se fram emot i morgon: Shopping, träffa nya barnflickan (Hon som ska börja jobba här när jag har slutat) och sen få ett myyyyycket efterlängtat samtal från min lilla sötnos :)



Och vet ni vad?! Det har kommit en massa snö här! Eller massa och massa, lite i alla fall ;)



Fick visst med mig lite godis hem också ;)



SNÖ på min trappa!



Vinterns första mini-snöboll :)

Fredagen den 13:e

Oturens dag idag, och jag har verkligen kännt av det kan jag säga! :P

För det första så låg jag vaken mellan 4-6 i morse, försökte verkligen med alla knep så att jag skulle somna om men det gick inte! :( Tillslut gav jag upp och då somnade jag ;) Dock fick jag inte sova så länge, kvart i sju vaknar jag av att jag tror att det är jordbävning. Fast kommer på att det bara är elefantfamiljen där uppe som har vaknat... :(


Sen för det andra, så var jag tvungen att lämna C på barnehagen senare idag så därför hann jag inte med tåget som jag skulle ta till Skøyen för att träna med Johanna.

Sen så glömde jag att ta med pengar till barnehagen som de har till någon insamling så det vara bara att åka hem och hämta pengar.

Hela morgonen kände har jag kännt mig allmänt seg och haft ont i ögonen, typ som om jag ska bli sjuk igen :(

När jag kommer hem från barnehagen så har jag VÄRLDENS BERG med disk att plocka undan. När jag ska städa så snubblar jag över dammsugaren minst sju gånger, såpan tar slut så jag får ta något annat medel till golvet, jag är trött, trött och trött och känner mig superstressad på något konstigt sätt... :P


Ikväll ska jag träna med personlig tränare och det skulle inte förvåna mig om jag bryter benet eller nått. Och jag kommer väl definitivt missa tåget till Sandvika.



För att glömma dessa bekymmer ska jag nu ta en snabbdusch, sen måla naglarna och mysa lite tills jag ska göra middag.

Men juste, jag har ju en massa tvätt som jag måste ta reda på också. Blä för det.



Bluebox

Pratade med största syrran igår om vad vi önskade oss i julklapp. Hon vill ha ett par tofflor som man värmer i micron så de blir varma och goa :)
Dessa tofflor och en himla massa annat finns på Bluebox.se! Gillar verkligen den hemsidan, egentligen ska man kanske ta och klicka hem alla julklappar därifrån i år!? ;)

I'm happy!

Idag känner jag mig så himla glad! Vet inte varför men jag bestämde mig faktiskt i morse att jag skulle vara glad idag och det funkade, hittils har det gjort det i alla fall ;) Dagen började så bra också, jag slapp lämna på barnehagen. Så sen vid kvart i tio åkte jag till Skøyen och gick på en powerwalk med Johanna på mysiga vägar vid Kungens stall :)
Sen hem och prata med syster på Skype, sen något mindre roligare.. städning. Men det gick bra med lite dunka-dunka-musik på.
Och sen så kanske det kommer hända en liten rolig sak nästa år, eller haha en mycket rolig sak. Fast det är inte alls säkert, men jag hoppas på det!! :D Det är en hemlis än så länge ;)

Nu ska jag vila lite för om en timme ska jag förbereda middagen och sen så ska jag hämta C ute i skogen, de är någon familjekväll där idag med dagiset så kommer nog vara ganska mycket folk där...

Sen ikväll så blir det lååång promenad med Cissi :) Och i morgon är det fredag! Wihoo!

Skype är bäst

Skype måste vara det bästa påhittet på länge, så himla smidigt och smart. Och dessutom gratis!
Har pratat med familjen nu och det känns nästan som om man vore hemma :)
Saknar er! <3 Men inte lång tid kvar nu tills jag kommer hem :D


Var och tränade på Elixia Sjølyst på kvällskvisten med Johanna, ett superjobbigt Total Step och Styrke-pass så nu kommer man väl få ännu mera träningsverk i morgon, men det gillar jag :D

Nu ska jag borsta gaddsen och sen krypa ner i sängen och sova... Det är ju förihåkingen torsdag i morgon, vart tog den här veckan vägen?!

Sov sött :)

En chokladbit sätter guldkant på din dag! :)

Det är faktiskt så att det är de små sakerna som förgyller vardagen. Bara en liten chokladbit (eller två kanske?) kan sätta guldkant på dagen ;)

Små bra saker får en på gott humör och gör så att man orkar gå igenom vardagen.
Igår var jag in och läste på BAK FIA's blogg där hon skrev att hon inte kunde bestämma sig för om hon skulle äta eller inte äta choklad på en vanlig tisdag. Klart hon skulle det! Man ska unna sig även en helt vanlig tisdag :) Jag hade tydligen den bästa motiveringen varför också.. TACK!! :D

Kyla vs. Värme







Översta bilden är knäppt i Långbo, Sverige i april 2009.
Understa bilden är knäppt på Koh Chang, Thailand april 2009.

Även fast jag älskar att vara utomlands och ligga och steka på en strand i värmen så går inget upp mot en dag i pulkabacken med korvgrillning en kall vinterdag. Kyla vinner!

Vit himmel i Norge, hur ser den ut i Sverige?

Jag känner att huvudvärken kommer hälsa på mig snart idag. Jag som aldrig brukar ha ont i huvudet! Men det måste vara för det här tråkiga vädret. Det är helt vitt på hela himlen, och inte är det då snö utan bara dimma och en massa moln. Blä för det. Fast det kom faktiskt några små snöflingor när jag lämnade på barnehagen i morse, hoppas de kommer tillbaka :)


A är hemma här idag så jag ska få agera lite barnvakt. Fast hon klarar sig bra själv men en omgång med Den forsvunne diamanten ska vi nog spela :)

Men nu ska jag sätta igång med att stryka lite kläder innan lunch :)



Save some money for me

Jag är så rastlös. Skulle kunna springa hundra varv runt huset utan att bli trött känns det som. Men ändå orkar jag inte röra mig ur fläcken. Funderar på vad jag ska göra nu.. Hrmm.. ingen träning idag för det är vilodag.. Ett tag tänkte jag gå till Joker och köpa nötter för jag fick ett sådant nöt-sug men nej, ska spara mina pengar! ;)

Kanske ska ta och göra lite julkort istället? Det är faktiskt på tiden nu att jag sätter igång med det på allvar om man ska hinna få klart dem tills jul ;) Bara 44 dagar kvar nu till julafton, det ni!


Idag har jag varit duktig på att säga nej till mig själv:
För det första så tänkte jag gå och shoppa nu på kvällen men jag ska spara pengar! Och sen så sa jag nej när jag tänkte köpa nötter. Så duktig jag är ;)


Operation storröjning

Mors! Har precis varit duktig och strukit supermånga skjortor, och jag kan bara säga att jag är grymt trött på att stryka skjortor nu.. :(


Hrmm.. Jag kan inte förstå hur det kan bli stökit på mitt rum på en gång, det är som om alla saker blir till liv och bara lägger sig på golvet hela tiden. Så det måste jag ta i tu med nu, städa rummet! Sen så ska jag rensa ut bland mina kläder igen, för jag har fortfarande en massa som jag inte använder. Den här gånger ska verkligen ALLT bort som jag inte använder. Jag ska lita på den första känslan:
Känns det bra när jag tar upp tröjan eller byxorna eller vad det nu är så spar jag dem, men får jag däremot ingen känsla alls så åker den i soptunnan!! Det bara tynger ner en själv när man har en massa kläder som man inte tycker om. Jag vill att min garderob ska vara sånn så att jag tycker allt är fint och bara vill ha allting på mig! ;) Dock inte samtidigt då :P


I morse kännde jag mig inte alls pigg, helt svimmelkantig och frussen. Jag vill inte bli sjuk!
Men nu känns det faktiskt bättre! :D Ska ta mig en titt på Elixias hemsida och kolla in vad det är för pass ikväll som jag kan gå på :D

Ha de!

Skärpning tack!

Jag har kommit in i en väldigt ond cirkel. Jag har blivit så lat! Jag måste verkligen ta tag i mitt liv och masa mig iväg till gymmet mer. Jag skulle egentligen vara barnvakt ikväll men det blev inte så. Därför så ska jag åka till gymmet och träna istället :)

När jag kom på den idéen att jag skulle träna ploppade det på en gång upp en massa bortförklaringar i hjärnan som sa att jag inte orkade och bla bla bla... Vem är det som bor där uppe egentligen och säger sådana saker till mig?! Den någon ska i alla fall bort nu!

Jag ska träna. Jag ska cykla iväg om 20 min. Det ska bli skitkul för jag älskar verkligen att träna!! Man känner sig så himla duktig och pigg efteråt! Jippi!!

Min nya träningsperiod sätter igång NU!


Pusshej!

Saknar

Åå vad jag saknar Thailand! Hoppas det blir en resa dit snart igen :)


Good morning :)

Vaknade kvart i sju i morse av två små rufsiga troll-barn som stod bredvid sängen och ville ha frukost, så det var bara upp och hoppa! Mysigt nu när det är mörkt ute för då får vi ha tända ljus när vi äter frukost :)
Känns lite juligt, bara snön som fattas nu :)


Idag var det ganska varmt ute, eller i alla fall varmt om man har min supertjocka jacka på sig, höll nästan på flyta bort där ett tag... Höll på bli galen på C idag för hon tjafsade hur mycket som helst när hon skulle sätta på sig ytterkläderna, tillslut gav jag upp och så fick hon hålla på själv och efter typ 20 min så var hon färdig.. gahhh!


Idag har jag ett berg (och då menar jag ett BERG) med kläder som jag ska ta reda på, suck...
Sen dammsuga lite, vattna alla blommor och lite annat smått och gott. Ska även handla lite idag så ska nog ta på mig skorna och ta en powerwalk till Kiwi snart :)



SNART FLYTTAR JAG!

4,66. Sen är det måndag!

Söndag. Och jag är riktigt nöjd med den här veckan :)

Idag har jag varit och hälsat på min nya familj. Allt verkar för bra för att vara sant, jag längtar så till flytten!
Hoppas dagarna bara flyger förbi nu!

Skulle egentligen ha tränat på gymmet idag men J kännde sig inte så pigg och jag var ganska seg jag med så det blev ingen träning idag. Fast det var väldigt nära att jag hoppade av tåget vid Sandvika vid gymmet istället för Billingstad men i sista stund gjorde jag ändå inte det. För jag kom på att jag inte hade kunnat gå hem från gymmet för min fot är cp, och betala 30 kr till för att åka tåg hem var verkligen inte att tala om!
Hehe, vilka bra undanflykter man har ibland då ;) Men som sagt, söndagar är faktiskt till för att man ska kunna vila :)

I morgon börjar jag 06.15 (!). Fast behöver inte gå upp då utan sover till halv åtta, men ska ha dörren öppen ifall barnen vaknar. Sen så var det meningen att jag ska vara barnvakt på kvällen men det blir nog inte så. Fast jag kanske måste vara det. Hrmm.. jag får helt enkelt se hur det blir i morgon. Som barnflicka måste man vara flexibel och kunna ställa upp på att passa barnen lite när som helst, så det är bara att gilla läget nu när det är lite ovisst... :P


Jag är sjukt trött just nu, skulle bara kunna slänga mig på sängen och sova! Men först så ska jag, som jag gör varje söndag, ta hand om mina fötter lite. Fotvård är alltid bra :D Medan jag fixar med fötterna drömmer jag mig bort till andra sidan jorden och tänker på mina vänner som är där! :)




       

Australia year 2009 in my heart <3

Söndag igen!

Då var det söndag igen då. Men den här söndagen kommer inte bli som alla andra söndagar som hittils jag har tillbringat här i Norge. Då har jag legat i sängen hela dagen och kollat på film, men idag ska jag till Johanna och vi ska gå och hälsa på min nya familj! Det ska bli superkul!! :D
Sen så ska vi ta oss en sväng på gymmet, tror det först blir Elixia power och sen spinning, lääängtar :)

Igår var jag uppe tills jag nästan somnade stående, jag sprayade med blondsprayet (och det funkade, jag har blivit lite blondare!! tror jag i alla fall... haha), sen så färgade jag ögonbryn och ögonfransar. Och jag hatar verkligen att färga ögonfransarna för jag får alltid sådant där medel i ögonen och det svider skitmycket!! Så fick tvätta av och sätta på nytt minst hundra gånger känndes det som och tillslut gav jag upp och då hade jag inte fått mycket färg på fransarna alls... :(

Jag städade rummet och kl 00.15 strykte jag mina nya kläder jag köpte igår. Sen blev jag så trött så jag somnade vid så där en halv ett... Vaknade i morse av världens dunder och brak på ovanvåningen som vanligt.. Nästa lördag tänker jag då bannemig inte sova hemma för jag vill ha en lugn söndagsmorgon!!

Nu ska jag ladda upp för dagen genom att gå och äta en tallrik med gröt, vi hörs!! :)

1, 2, 3, 4, 5...

.... 18! Nu är det högst 18 dagar kvar i detta hus. Men förhoppningsvis några dagar mindre.

:D

Snabbmat

Flingor och mjölk och ett äpple = Min middag! Orkar verkligen inte stå och laga mat nu så det blev "snabbmat" istället, dock en ganska nyttig middag ;)

Myskväll igår hos Johanna :) Fick rundtur in the big house och sen blev det tacoslagning :D Vi käkade och sen gick vi ut i lilla huset och åt fruktsallad + turkiskyoghurt +  valnötter + honung = GOTT. Kollade lite filmer och sen somnade vi tillslut :) Och så vaknar vi kl 8 på morgonen, vi gör ett tappert försök att somna om men det går inte så vi äter havregrynsgröt i stället och fixar ordning oss!

Sen spatserar vi in mot Oslo city för lite shopping och fika :) Och vi var då verkligen inte ensama där, tydligen var det någon stor cupfinal (i vad vet jag inte, fotboll kanske?!) så det kryllade av supportrar överallt på gatorna. Vi fick spunk på alla folk som var så sega så vi gick in på ett mysigt fik och åt scones, bulle och brownie, mumsigt :)
När vi skulle gå från fiket kom det världens regnskur så vi blev lite blöta där ett tag, men H&M räddade oss från regnet en stund :)

Jag hittade som vanligt på lite smått-och-gott och bra-och-ha-saker. Jag fick faktiskt intala mig själv på slutet att du fick jag inte shoppa något mer och det gick faktiskt bra. (Fast var bara tvungen att köpa färg till håret. :D)
Tillslut blev vi helt döda i benen så vi gick hemåt och pärlade lite armband i stället :)

Nu är jag hemma i mitt rum för ska snart vara barnvakt, blir antagligen som vanligt Skal vi danse, lite popcorn, sen saga och så sovdax!



I morgon bär det av till Johanna igen, vi ska ta en sväng till min nya familj och checka in läget där ;) Sen blir det träning för fulla muggar på Elixia :)




P.s. Den hårfärgen som jag köpte var någon sorts spray som man skulle spraya i i fuktigt hår så har gjort det nu, väntar nu bara på att håret ska torka så jag kan se ifall det blev någon skillnad :)




Hrmm... ingen snö här än och enligt yr.no kommer det inte bli någon snö nästa vecka heller :(

Jag är så glad!!

Jag är så glaaaad! Så glad så att det bara spritter i kroppen och man bara vill skrika! Jag har faktiskt skrikit, tur att det inte är någon mer hemma än jag :D

Trött...

Är supertrött idag och har träningsverk i hela kroppen, häääärligt.
Jag förstår inte att det redan kan vara fredag! Blir alltid lika förvånad när det redan hunnit blivit fredag.. Och sen som syster sa så blir man alltid lika förvånad när helgen har gått och det är måndag igen ;) Dessutom snöar det inte idag, jag som vill ha snö!

Ska ta tag i städningen här nu och fixa en massa annat. Ikväll blir det mys hos Johanna med mat, pyssel och annat roligt! Hon ska även få vara min guide och visa mig runt i området. :D Jag kommer ju nästan bo granne med henne snart så det är ju bra om jag får kläm på vart jag ska gå och så ;)

Ikväll ska jag göra något som jag aldrig förr gjort i mitt liv, närmligen tona håret! :D Jag har varit så duktig och aldrig färgat eller tonat mitt hår, för det har alltid varit ljust och under sommaren blir det solblekt. Men just nu så är det som ett enda stort råttbo och jag är så trött på det... Men ikväll blir det ändring på det! :D

Nu: På med julmusik på högsta volym och dax för städning!!


I put it in my box

Är precis hemkommen efter en händelserik afton :) Tog mig en powerwalk till gymmet och på vägen mötte jag först en häst som var påväg över gatan (med en ryttare på) och sen mötte jag en rullstol som typ gick i 190 och hade världens strålkastare :P
Sen kom jag till gymmet!
Var lite tidig så tog en vända på löpbandet.. sen var det dax för Girya. Och det var superkul! Hur jobbigt som helst och jag blir inte förvånad om jag har en massa blåmärken i morgon ;) En verklig genomkörare för hela kroppen.

Jag tror minsann jag kan lägga till den träningsformen i min favoritbox :D

På vägen hem powerwalkade jag ordentligt och när jag hade kommit upp för mördarbacken stod en bil där ovanför backen.. när jag gick förbi stack en norsk man ut huvudet och frågade om jag visst vart en viss adress var.. Haha, jag försökte att beskriva vart jag trodde han skulle.. och jag kom på nu att jag visst beskrev en väg som gick åt helt fel håll.. Haha, förlåt lilla norska gubben!!

Nu ska jag ta en dusch och försöka få något annat på min hjärna. Har nämligen gått och sjungit på någon fjantig norsk smurflåt hela vägen hem och den sitter fortfarande kvar :P

P.s. Idag har jag varit 20 år i en vecka! Jihoooo


Ge mig snö!

Utanför fönstret faller små mjuka flingor ner till marken. Hoppas det nu bara blir kallt snart så att snön lägger sig på backen och inte smälter bort på en gång! Jag vill ha snö nu! :D
Det är nystädat här och jag är nyepilerad. Jag sitter nu och lyssnar på julsånger en liten stund innan jag ska ta tag i tvätten...

Ikväll ska jag på något som heter Girya, det är en träningsform där man använder kettlebells. En kettlebell är rysk gjutjärnsvikt. Det är en klump som liknar en kanonkula med ett handtag, och man tränar styrka, kondition, koordination och en massa annat bra ;) Har aldrig varit på det för så hoppas på att det ska bli kul :)


Jag väntar nu bara på att mamman i den här familjen ska ta tag i det här med att jag ska flytta och bestämma sig för att tacka ja till den nya barnflickan! För jag vill veta när jag kan flytta ut härifrån, datum och så, så att min nya familj kan börja förbereda sig lite :) Men vissa människor kan ju vara hur seeeega som helst.



Godnatt

Det känns som att jag har blivit gammal.. har en sån här ansiktsmask som stenlar och hela min feja är en enda stor rynka :P Men härlig blir huden efteråt i alla fall :)
Kom nyss hem från träning på Elixia, Total och Styrke blev det idag och det var sjukt jobbigt kan jag säga.
När jag skulle cykla hem höll jag som vanligt på att dö i mördarbacken men jag klarade den idag med ;)

Har börjat insett nu att jag inte ska bo här så mycket mera... typ bara 2,5 vecka till om allt blir som det ska.
Jag menar alltså inte att jag ska flytta hem till Sverige utan jag ska byta familj. Och jag längtar så himla mycket! Den nya familjen som bor typ vid Frogneparken är ursnälla och det ska bli så kul att få bo där och ta hand om deras lilla Sara :)
Dessutom kommer jag typ bli granne med Johanna och det kommer bli toppen! :)

Jag längtar som en tok och vill nu bara att tiden ska gå fort! :)

Sov så gott allihopa!

Jippi!

Nyss hemkommen från en två timmars lång promenad! Hur skönt som helst, är helt mör i kroppen nu och helt rödblomming i ansiktet :)

Vet ni vad!? Det snöar här i Norge!! När jag nästan var hemma så började det komma små flingor som kanske kom en gång i minuten, men när jag kom innanför dörren började det ösa ner! Jippi! :D Men bajs, nu ser jag att det slutat snöa... Hoppas det börjar snart igen :D

Nu ska jag vila min kropp och krypa upp i soffan med en fruktsallad och en kopp varm mjölk :)
Ikväll blir det träning! :) Längtar!

Tisdag

Tjena alla monsterdiggare :D

Har varit hemma med sjukt barn idag med :P Men i morgon, då ska hon till barnehagen igen! Det har verkligen varit en slappardag här idag, vi har kollat på Barbie och Prinsessa-film, ritat och lekt med barbiesar :) Sånt som tjejer gör ;)

Jag har ont i hela min kropp idag, gjorde lite hemmaträning igår på rummet och den som säger att sådan träning inte ger något kan hoppa från ett berg eller nått.. För det känns kan jag lova...!

Idag har regnet verkligen öst ner! Regnet här är inte som hemma.. här är det små regndroppar som är överallt och man blir dyngsur på en gång när man går ut.. Hemma däremot är det stora tunga droppar bara lite här och där, mycket bättre ;)

I morgon är det onsdag och halva veckan har gått, weii!
Jag måste verkligen shoppa i helgen, natten som var drömde jag att jag hade skitfula kläder på mig och insåg i morse att jag inte hade något att sätta på mig! Så det måste bli en redig vända i helgen ;)

Nu väntar jag på att Cissi ska höra av sig så att vi kan ge oss iväg på en tur ute i mörkret :D Och jag måste låna en reflexväst idag med! Jag skrev ju att jag köpte en i helgen för 19 kr, och jaa.. vad ska man säga.. haha när jag tar ut västen från förpackningen inser jag att det är världens minsta reflexväst, för typ 4-5 åringar! Inte undra på att den var så billig... ;) haha


091102

Måndag igen! Och nu är det redan 2:a november!! Om en månad har det varit första advent, det är ju sjukt vad tiden går fort! Tur att jag har lyssnat på julsånger nu snart en månad, borde kunna dem utantill till december då ;)

Har haft fullt upp hela dagen, den lilla här i familjen var sjuk idag så fick agera barnvakt! Vi kollade på Mamma Mia det första vi gjorde efter frukosten. Riktigt mysigt faktisk att mysa i soffan när regnet bara öste ner utanför fönstret. Efter det storstädade och rensade vi i hennes rum. Fattar inte att det kan finnas så mycket små-pryttlar överallt, man blir ju tokigt!! :P

Vid lunchen frågade hon om man kunde ha ägg i gröten. Vet inte sa jag, men du kan ju prova! Och det gjorde hon. Hon tyckte inte det var gott :P
Jag åt rödbetor och blev helt röd i munnen. Caroline sa då: Tur att du inte skulle på date nu för så där kan man ju inte se ut i munnen om man ska på date! haha...

Det har regnat konstant här hela dagen, jag tänkte ta en kvällspromenad men vill inte bli dyngsur så den promenaden får vänta tills i morgon. Ska träna i stället, känner mig helt seg efter att inte ha tränat på en vecka, ska bli så härligt att sätta igång igen :D Och nu måste man ju sätta igång på allvar om man ska bli fit for fight tills jul ;)


Pysselverkstad

Nu är det mörkt som i natta ute. Och jag har varit inne precis hela dagen. Eller stuckit ut huvudet och tagit lite frisk luft någon gång ibland, det har jag gjort.

Det blidde lite pysselverkstad här idag, fick ett ryck och tog fram mina pärlor och gjorde några armband. Riktigt mysigt att pyssla tycker jag :) Men nu har jag ont i huvudet så måste vila lite. Tänkte kolla på någon film och bara mysa. Och det är ju söndag idag vilket också betyder fotvård, så det blir sånt senare ikväll :)






Söndag igen

Ojoj vad trött jag var idag då. Klockan var visst kvart i elva när jag öppnade mina ögon :P
Kvällen igår gick bra, käkade tacos och bullar så det stod härliga till! Och såklart såg vi på "Skal vi danse" :D Barnen delade ut en massa godis också för det plingade på dörren nästan konstant.

Idag har jag inga som helst planer på vad jag ska göra. Är inte riktigt frisk så ska nog ta och göra ingenting alls. Ligger fortfarande kvar i sängen och läser lite bloggar och sånt.. Börjar nog bli lite smått beroende av det nu.. inte bra det inte. Kom på nu också att jag drömde att jag var kompis med Kissie, och någon kompis till henne gjorde om min header så den blev skitful. Det var en hemsk dröm. Sen drömde jag att jag skulle vara barnflicka i Thailand och jag åkte bil med familjen och vi körde i diket hela  tiden. Sen skulle vi stanna och bada och då var det ett sjöodjur i poolen så vi kunde inte bada. Ibland så kan drömmar vara helmysko.

Kanske dags att ta sig i kragen nu och göra något av den här dagen!?

OCH det är söndag idag. Jaha det var den där veckan det :P

RSS 2.0